Geverifieerd

Alizonne

Introductie:

Alizonne preventieve en cosmetische geneeskunde is de kliniek waarin door de arts mevrouw Claudia I.M. van der Lugt en haar team behandelingen worden uitgevoerd, welke niet alleen gericht zijn op uiterlijke schoonheid, maar waarin het gezondheidsaspect een belangrijke rol speelt.

In het kader van preventieve geneeskunde biedt Alizonne zeer effectieve behandelplannen voor gewichtscorrectie, suikerziekte, hoge bloeddruk, darmproblematiek, overmatige transpiratie en huidaandoeningen. Middels uitgebreide diagnostische testen worden persoonlijke lifestyle programma's geschreven, gericht op gezond ouder worden.
In cosmetische geneeskunde biedt de kliniek een zeer breed scala aan niet-chirurgische behandelingen. Voor contourverbetering beschikt de kliniek over technieken als ultrasound, radiofrequentie, huid/bindweefselstimulatie en injectie-lipolyse. Voor het verbeteren van het huidaspect (rimpels, littekens, pigmentatie en overbeharing) heeft Alizonne het meest uitgebreide assortiment moderne technieken van Nederland, zoals CO2-laser, gefractioneerde CO2-laser, gefractioneerde CAP Affirm-laser, diode laser, Nd-Yag-laser, de nieuwste generatie (flits)lichttherapie, LED-lichttherapie, Thermalipo/Thermaclinic radiofrequentie, microdermabrasie, mesotherapie, peeling, injectables, Botox, ultrasound therapie, endermologie en het gebruik van cosmeceuticals (semi-medische huidverzorging).
In het verlengde van de cosmetische geneeskunde biedt Alizonne een huidverzorgingsprogramma met de productlijnen van MBR (Medical Beauty Research) en Philoderm.

Dokter van der Lugt is een ervaren en geregistreerd arts. Zij is lid van vooraanstaande medische organisaties als de European Laser Association, European Society for Laser Aesthetic Surgery, Netzwerk-Lipolyse, Anti-Aging Medical Society en Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde, bovendien is zij voorzitter van de Dutch Aesthetic Laser Association. De Alizonne kliniek is aangesloten bij ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland). Een team van collega-artsen en professioneel opgeleide assistentes staat garant voor de goede verzorging, discretie en vertrouwelijke atmosfeer.

De kliniek heeft twee vestigingen. Alizonne Meijel is gevestigd in een sfeervol verbouwde boerderij in het dorp Meijel, op de grens van Brabant en Limburg. Gelegen midden in het prachtige Peellandschap biedt deze setting u vol op rust, ruimte en privacy. Alizonne Den Bosch (Vught) is gehuisvest in een villa, gelegen achter Hotel Vught aan de rand van 's Hertogenbosch, op het kruispunt van autosnelwegen naar alle windrichtingen. Deze vestiging is ook uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

Alizonne preventieve en cosmetische geneeskunde is een eigenzinnige kliniek met een gezonde kijk op schoonheid, waar u zich snel thuis voelt door een persoonlijke benadering binnen een sfeervolle entourage. Voor nadere informatie of consultafspraken kunt u ons bellen op 077 320 8383, op werkdagen tussen 09.00 en 18.00 uur.Voorgestelde ontharingsspecialisten

Laser ontharingspraktijk, Beauty and the Nails
Geverifieerd
Beauty and the Nails is een intieme en klantgerichte Ontharingspraktijk in Zoetermeer. Wij werken met de nieuwste las...
Vletkade 3
2725AX Zoetermeer


Beautysalon Marianne
Geverifieerd
Voor de behandelingen wordt alleen gebruik gemaakt van de beste cosmeticaproducten. Deze zijn tevens bij mij t...
Breedweerlaan 94
1963 BP Heemskerk


Huidinstituut You
Geverifieerd
Eigenaresse en erkend gediplomeerd schoonheidsspecialiste Ina Mulder, biedt u graag verantwoorde eigentijdse e...
Windsingel 9
4691 DB Tholen

Neem contact op


Adresgegevens

Alizonne
Wolput 39
5251 CC Vlijmen