Geverifieerd

Asmaria Cosmedisch

Introductie:

Ontharen

Bij Asmaria Cosmedisch wordt gewerkt met verschillende ontharingstechnieken, om het beste resultaat voor uw huid te creëren.
Overbeharing is voor veel mensen een probleem, zowel psychisch als ook praktisch. Voor zowel mannen, vrouwen en kinderen. Al sinds 1994 gespecialiseerd in alle vormen van permanente haarreductie. Elektrische ontharing is nog steeds een waardevolle toevoeging als er blonde of grijze haren behandeld moeten worden. Deze kunnen absoluut niet worden verwijdert dmv van lichtontharen.

!!!Vergoeding Zorgverzekeraar!!!
Asmaria Cosmedisch is aangesloten bij het ANBOS, de Algemene Nederlandse Brancheorganisatie Schoonheidsverzorging, de belangenbehartiger en dienstverlener voor gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Daarnaast ben ik opgenomen in het informatiesysteem van AGB-zorgverleners. Behandelingen als ontharen, acné en camouflage worden hierdoor geheel of gedeeltelijk vergoed door de meeste zorgverzekeraars. In de polisvoorwaarden kunt u lezen of uw zorgverzekeraar ook tot deze groep behoort.
De hoogte van de vergoedingen verschillen echter per maatschappij, voor de exacte bedragen en de specifieke voorwaarden kunt u het beste contact opnemen met uw zorgverzekeraar.


•Lichttechniek IPL

•Met lichttechniek met een IPL ellipse light wordt uw haar permanent gereduceerd. Het werkingsprincipe is dat de melanine (het pigment) in de bulbus (haarui) van de haar het licht absorbeert en omzet in warmte. De warmte die hierbij vrij komt wordt naar de haarfollikel geleid waardoor de haarfollikel permanent vernietigd wordt. Door deze onherstelbare schade kan de haar niet terug groeien.

•Elektrische epilatie

•Tijdens deze behandeling wordt er een dun steriel wegwerpnaaldje langs de haarschacht in de huid geschoven, waar vervolgens door een stroomstootje de haarfollikel en omgeving vernietigd wordt. Hierdoor kunnen voedingsstoffen het haar niet meer bereiken via het bloed, en stopt de haargroei. Ook hier vindt dus permanente haarreductie plaats.

•Waxen

•Waxen is het verwijderen van ongewenst haar.
Waxen is een tijdelijke ontharingsmethode die het haar met wortel en al verwijdert. Scheren en het gebruik van ontharingscrèmes laten de wortels intact, zodat je haar met stoppels terugkomt. Bij waxing blijft je haar gemiddeld 3 tot 5 weken langer weg. Het komt zachter en steeds minder terug. Bovendien verdwijnen de dode huidcellen, wat je huid heerlijk zacht en glad maakt.
 Voorgestelde ontharingsspecialisten

Instituut voor huid-en lichaamsverzorging Anneke Dijkhuizen
Geverifieerd
Ons instituut bestaat al 35 jaar en is reeds 20 jaar gevestigd op de Apeldoornselaan in Den Haag. In ons inst...
Apeldoornselaan 241
2573LJ Den Haag


Wellness Salon Maritza
Geverifieerd
Bij Wellness Salon Maritza kunt u terecht voor diverse gezichtsbehandelingen en ontharingsbeandelingen voor het gehele l...
Joan Mirostraat 69
3544 NS Utrecht


Alizonne
Geverifieerd
Alizonne preventieve en cosmetische geneeskunde is de kliniek waarin door de arts mevrouw Claudia I.M. van der Lugt e...
Wolput 39
5251 CC Vlijmen

Neem contact op


Adresgegevens

Asmaria Cosmedisch
Noordersingel 11
9601 CJ Hoogezand