Geverifieerd

Da Drogisteri Fredriek

Introductie:

Definitief ontharen en meer

Schoonheidssalon Fredriek biedt het meest moderne en zeer effectieve lichtpulssysteem voor definitief verwijderen van haar, evenals huidverbetering.

Kwalitatief onderscheidt de PhotoNova PLS3 zich van alle andere lichtpulssystemen en voldoet aan de nieuwste Europese eisen. Verwar flitstherapie niet met laser, want het type lamp is duidelijk anders. Het flitslicht werkt nauwkeurig en is veilig voor de huid. Er zijn apparaten die gebruik maken van glas of kwarts in de lichtgeleider. Dit is het gedeelte van het apparaat wat contact maakt met de huid. Hierdoor is er grote kans op verstrooiing van het gebruikte licht, met als gevolg dat de energieafgifte op de huid sterk varieert.

De PhotoNova PLS3 is uitgerust met een 100% saffier lichtgeleider en geeft een perfect evenwijdige bundel van licht, waardoor er geen energie verloren gaat. Tevens biedt deze lichtgeleider u groot voordeel bij het effectief terugnemen van overtollige warmte uit de huid. Daardoor geeft de PhotoNova PLS3 u het meest optimale resultaat. Er wordt met verschillende filters gewerkt waardoor meerdere behandelingen mogelijk zijn.

Definitief ontharen
De energie van de intensieve lichtflits wordt opgenomen door het pigment van de haartjes en afgegeven aan de omgeving van het haartje. Hierdoor stollen de eiwitten rond het haartje en krijgt deze geen voeding meer. De haarwortel sterft af, waardoor het haartje definitief het loodje legt. Haarwortels kunnen alleen in de actieve groeifase worden uitgeschakeld.

Niet alle haartjes zitten tegelijkertijd in dezelfde groeifase, daardoor zijn er altijd meerdere behandelingen nodig (gemiddeld tussen de zes en tien keer). Voordat de schoonheidsspecialiste de behandeling start wordt er eerst met de cliënt een protocol doorgenomen.

Huidverbetering
Verder zijn er ook de mogelijkheden met het behandelen van couperose, ouderdomsvlekjes, oppervlakkige beenvaatjes. Tevens kan het apparaat een collageen stimulatie geven, waardoor de structuur van de huid verbeterd wordt.

START DIRECT! ER BESTAAT ZELFS EEN MOGELIJKHEID DAT EEN GEDEELTE VAN DE BEHANDELING VERGOED WORDT. DE SCHOONHEIDSSPECIALISTEN VERTELLEN U GRAAG MEER……
 

Dorpsstraat 14 A
7447 CR Hellendoorn
0548-655715
fredriek@online.nl
 Voorgestelde ontharingsspecialisten

BeautySpot
Geverifieerd
Beauty-Spot is een allround schoonheidssalon gevestigd in de Haagse Beemden te Breda. Wij bieden u een zeer breed en ...
Donk 28
4824 CS Breda


Skin Evolution
Geverifieerd
Ongewenste haargroei en ingegroeide haartjes zijn definitief verleden tijd. Na enkele behandelingen voelt u al meteen...
Gravin Adalaan 1
6882 AK Velp


De Meiborg - Huidverzorging
Geverifieerd
Welkom op de site van boerderij “De Meiborg” te Scheemda, waar huidverzorging en huidverbetering centraal...
Stationsstraat 86
9679 EG Scheemda

Neem contact op


Adresgegevens

Da Drogisteri Fredriek
Dorpsstraat 14a
7447 Cr hellendoorn