Geverifieerd

MediDerm definitief ontharen

Introductie:

MediDerm definitief ontharen

MediDerm is een praktijk voor huidbehandelingen gespecialiseerd in definitief ontharen. Als enige in de regio beschikken wij over alle medisch erkende behandelmethoden; laser, elos en blend waardoor wij voor elke situatie de meest geschikte behandelingen kunnen aanbieden. De behandelingen worden uitgevoerd door ervaren huidtherapeuten en BIG geregistreerde behandelaars. Met praktijken in Arnhem, Nijmegen , Bennekom en Veenendaal is er in de regio altijd een praktijk bij u in de buurt. 

De laagste tarieven voor definitief ontharen

Wist u dat wij de laagste tarieven hanteren van alle (para) medische praktijken en klinieken in de regio. Zo niet, dan compenseren wij het verschil. Voor definitief ontharen beschikken wij over verschillende behandelmethoden zodat we voor elke situatie de beste behandeling kunnen aanbieden.

Gratis consult

Een informatiegesprek en de intake kosteloos en vrijblijvend. Voor afspraken zijn wij dagelijks bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer 026 3811508.

Kijk voor uitgebreide informatie op www.mediderm.nl

 

 

 

 
 

 

 Voorgestelde ontharingsspecialisten

Salon Mirjam
Geverifieerd
alon Mirjam bestaat uit een ruim opgezette praktijk met diverse praktijkruimtes, waarvan er twee speciaal zijn ingeri...
Mariënburghstraat 13
7415 BM Deventer


Total Body & Beauty Care
Geverifieerd
Kijkt u eens naar de diversiteit van behandelingen die wij u met een deskundig advies en professionele begeleiding ku...
Min. Charles Ruysstraat 6a
5802 BC Venray


Asmaria Cosmedisch
Geverifieerd
Ontharen Bij Asmaria Cosmedisch wordt gewerkt met verschillende ontharingstechnieken, om het...
Noordersingel 11
9601 CJ Hoogezand

Neem contact op


Adresgegevens

MediDerm definitief ontharen
Randweg 3
6845 AC Arnhem