Geverifieerd

MIRJAM STOOF cosmetisch instituut

Introductie:

Uw huid is u lief en bij ons in vertrouwde handen! Wij laten u weer stralen. Met een mooie, egale huid. Zodat u weer zelfverzekerd en lekkerder in uw vel zit! We bieden u de behandeling voor uw huid en/of aandoening die aansluit bij uw verwachtingen. En minstens zo belangrijk is een deskundig, persoonlijk advies.

Vakkundig, veelzijdig en resultaatgericht. U kunt bij ons terecht voor de behandeling van onder andere huidveroudering, rosacea, acne, littekens, pigmentvlekken, huidverslapping, wallen, een onderkin, hamsterwangen, een vale huid, grove poriën, een droge huid, een vette huid, couperose, steelwratjes, bloedblaasjes, cellulite, figuurcorrectie, overmatig zweten en overbeharing.

Naast oplossingen voor huidproblemen kunt u ook bij ons terecht voor visagie, een ontspannende lichaams- of gezichtsbehandeling.

Over cosmetisch instituut MIRJAM STOOF:
Wat in 1995 kleinschalig begon is uitgegroeid tot een gerenommeerd instituut. Onze drijfveer is om - samen met u - het beste resultaat te bereiken bij de aanpak van de meest uiteenlopende huidproblemen. We werken met persoonlijke aandacht en toewijding aan huidverbetering en huidverjonging en bieden u een effectieve aanpak door cosmetische en cosmedische behandelingen.

U wordt behandeld met gespecialiseerde, geavanceerde apparatuur, uiteenlopende behandeltechnieken en hoogwaardige producten die huidherstel en daadwerkelijke verbetering van uw huidconditie bieden. Al deze producten zijn dierproefvrij.

In ons instituut werken enkel gediplomeerde, hooggekwalificeerde specialisten. Wij zijn in het bezit van het diploma voortgezette opleiding met de specialisaties: acne, elektrisch ontharen, lichttherapie en bindweefselmassage. Hierdoor komt een groot deel van onze behandelingen in aanmerking voor vergoeding bij uw zorgverzekeraar.

Wij zijn aangesloten bij de HUIDspecialist en de Anbos.

Al meer dan 14 jaar is "Mirjam Stoof" een begrip. Het instituut heeft een regionale aantrekkingskracht met klanten uit heel Flevoland en alle aangrenzende provincies. Sinds 2008 werken we met een team van vakkundig en toegewijde specialisten in een modern, stijlvol onderkomen in het Business & Leisure Park Kwintus Nova in Dronten. We zijn er trots op dat we een leidende positie hebben opgebouwd waardoor we niet alleen klanten uit de hele regio met succes behandelen, maar ook een inspiratie zijn voor vakgenoten. 


 Voorgestelde ontharingsspecialisten

Schoonheidssalon Unique
Geverifieerd
In onze schoonheidssalon wordt gewerkt met de producten van Henriëtte Faroche. Deze huidverzorgingslijn ...
Welhaak 10
7861 CJ Oosterhesselen


Epi Centre Noord
Geverifieerd
Epi Centre Noord B.V. is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de behandeling van overbeharing en huidverbete...
Raadhuisplein 23
9751 AP Haren


Salon Boselie
Geverifieerd
Salon Boselie In het centrum van Schijndel vindt u in een sfeervol onderkomen Salon Boselie. Geleid door Rian...
Hoofdstraat 157
5481 AE Schijndel

Neem contact op


Adresgegevens

MIRJAM STOOF cosmetisch instituut
Het Spaarne 45
8253 ES Dronten