Geverifieerd

Schoonheids en pedicuresalon Charlotte

Introductie:

 Ziet u ook door de bomen het bos niet meer? 
De mogelijk- en onmogelijkheden van definitief ontharen

Definitief ontharen wordt een steeds bekendere en populairdere methode om van ongewenste haargroei af te komen. De apparatuur waar dit mee gedaan wordt zijn Laser en IPL (Intense Pulsed Light) apparatuur. Maar wat is nu het verschil daartussen en wat zijn de mogelijk- en onmogelijkheden? Wij zetten deze voor u op een rijtje:

Verschil tussen IPL en Laser
 
Het verschil tussen IPL en Laser is, helaas, bij veel consumenten niet duidelijk. Laser en IPL hebben beide als doen om het haarwortelzakje, welke verantwoordelijk is voor het produceren en groeien van een haar, te vernietigen.
" Laser gaat door de huid heen waarbij met een zeer hoog energieniveau gewerkt wordt en de kans op complicaties groot is. Met IPL wordt gebruik gemaakt van licht wat door het pigment in de haren opgenomen wordt. Dit is een techniek waarbij een lager energieniveau volstaat en de kans op complicaties, verbrandingen, nihil is.
" Bij Laser wordt doorgaans gewerkt met een behandelkop van 2 cm2 en bij de MedCos IPL methode is dit 10 cm2 waardoor de behandeling met de MedCos IPL tot wel 5 keer korter duurt.
" Door het hoge energieniveau van de Laser apparatuur zijn de behandelingen pijnlijker en moet een koelende gel gebruikt worden. Dit in tegenstelling tot de MedCos IPL methode waarbij geen gel gebruikt hoeft te worden bij de behandeling.Voorgestelde ontharingsspecialisten

Instituut voor huid-en lichaamsverzorging Anneke Dijkhuizen
Geverifieerd
Ons instituut bestaat al 35 jaar en is reeds 20 jaar gevestigd op de Apeldoornselaan in Den Haag. In ons inst...
Apeldoornselaan 241
2573LJ Den Haag


Beaute Totale Didi
Geverifieerd
De huid is er om van te genieten, het maakt niet uit hoe oud je bent. Het is 'onvervangbaar' dus ga daar bewust mee o...
Laar 57e
5388 HC nistelrode


Salon Boselie
Geverifieerd
Salon Boselie In het centrum van Schijndel vindt u in een sfeervol onderkomen Salon Boselie. Geleid door Rian...
Hoofdstraat 157
5481 AE Schijndel

Neem contact op


Adresgegevens

Schoonheids en pedicuresalon Charlotte
Wijboschstraat 172
5036 BD Tilburg