Geverifieerd

Schoonheidsinstituut Panta Rhei

Introductie:

Panta Rhei is opgericht door Anke Baks. Ze is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en gecertificeerd shiatsu masseuse. Ze is een gewaardeerd lid van vakorganisaties, waaronder de ANBOS en het prestigieuze Comité International D’esthétique et de Cosmétologie, een samenwerkingsverband voor top-schoonheidsspecialisten uit de gehele wereld.

Op de vakbeurs voor schoonheidsspecialisten heeft ze de derde prijs behaald in een wedstrijd om de Beauty Award voor de beste schoonheidsspecialiste cursist van Nederland in 2003. Uiteraard zijn ook de assistentes in schoonheidsinstituut Panta Rhei van het allerhoogste niveau. Bij Panta Rhei wordt u niet behandeld door een stagiaire die het vak nog moet leren, maar uitsluitend door gediplomeerde schoonheidspecialistes die werken onder toezicht en leiding van Anke Baks.

Schoonheidsinstituut Panta Rhei streeft naar uiterste perfectie en de meest effectieve behandelingen volgens de laatste ontwikkelingen. Door het volgen van trainingen, cursussen en het behalen van diploma’s zorgt Anke Baks dat schoonheidsinstituut Panta Rhei u het beste kan bieden op het gebied van schoonheids-, anti-aging-, massage-, huidverbetering-, wellness en definitieve ontharing.Voorgestelde ontharingsspecialisten

Laser-Ontharingspraktijk Madeleine Duval
Geverifieerd
Gespecialiseerd in permanente laserontharing op een veilige manier. Jarenlange ervaring. Samenwerking...
Cornelis Voorhoevelaan 44
2272 WZ Voorburg


Salon Boselie
Geverifieerd
Salon Boselie In het centrum van Schijndel vindt u in een sfeervol onderkomen Salon Boselie. Geleid door Rian...
Hoofdstraat 157
5481 AE Schijndel


Yvonne Austin SkinClinic
Nu geopend
Geverifieerd
Yvonne Austin SkinClinic: For your best skin ever
Rademarkt 2
9711CV Groningen
Rubrieken / diensten: IPL Laserontharing Mannen Vrouwen

Neem contact op


Adresgegevens

Schoonheidsinstituut Panta Rhei
Oranjestraat 1-c
6881 SB Velp