Geverifieerd

Skinz beauty & wellness

Introductie:

Lichtflitstherapie, de verleden tijd voor scheren en epileren. Na een sessie van gemiddeld 6 a 8 behandelingen, bent u voorgoed van die vervelende haargroei verlost.

Skinz beauty & wellness werkt met het unieke ULTRA VPL systeem, dit is een innovatief systeem op het gebied van haarverwijderende behandelingen, zodat wij op de meest veilige, snelle en effectieve manier kunnen behandelen.

Het unieke VPL (Variabel Pulsed Light) systeem produceert een reeks variabele intensieve micropulsen tijdens elke flits. Zo wordt absorptie van warmte vele malen beter gecontroleerd, waardoor oververhitting van de omliggende huid wordt vermeden en alle energie in het haarzakje komt. Een groot voordeel hiervan is dat bijna alle huid- en haartypen succesvol behandeld kunnen worden dan voorheen mogelijk was met traditionele systemen.

Maak een afspraak voor een persoonlijk intake gesprek, zodat wij samen met u kunnen bekijken wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van langdurige ontharing d.m.v. flitslichttherapie.

Wij hopen u te ontmoeten! Voorgestelde ontharingsspecialisten

Kliniek Veldhoven
Geverifieerd
Laser ontharen,  Liposuctie, Borstvergroting of Haartransplantatie? Kliniek Veldhoven is een pri...
Bastion 10
5509 MJ Veldhoven


MediDerm definitief ontharen
Geverifieerd
Hootsenheem 3
3907 NG Veenendaal


Aphrodite's Thermen
Geverifieerd
In ons Beauty-center werken wij met een gespecialiseerd team van schoonheidspecialisten dat, naar keuze, diverse kort...
Oude Dronterweg 3
8251 PL Dronten

Neem contact op


Adresgegevens

Skinz beauty & wellness
Burgemeester Sloblaan 34a
4231 AC Meerkerk