Geverifieerd

WorldMediTour

Introductie:

WorldMediTour wenst u van harte welkom!

Door middel van laserontharen met LightSheer verlossen wij u van ongewenste haargroei. Harsen, scheren of epileren is niet meer nodig. LightSheer is één van de beste ontharingslasers en heeft het FDA-keurmerk. Het wordt veel gebruikt in klinieken en ziekenhuizen. Met de LightSheer biedt WorldMediTour laserontharing aan, tegen zeer scherpe prijzen. Wij garanderen u, dat de haren voor een langere tijd wegblijven.

Laserontharing is vrijwel geschikt voor iedereen. Zowel mannen als vrouwen kunnen hiervoor in aanmerking komen. Hebt u last van teveel haar op uw gezicht, benen, borst, rug, oksels of de bikinilijn? Laserontharing is op bijna elk lichaamsdeel mogelijk. Maar de huid mag niet door de zon gebruind zijn. Ook mogen de haren niet te dun of grijs zijn. Bij te licht haar kan de vrijkomende energie het gepigmenteerde haarzakje onderaan het haar niet vinden, want die is er niet.
 

WorldMediTour is één van de eerste klinieken die tevens donkere huidtype behandelt en is ANBOS-erkend.

Actie t/m december 2009: Wanneer u een nieuwe klant meeneemt krijgt u 20% korting over de behandelingsprijs van de nieuwe klant.

Onze prijzen staan vermeld op onze site onder het kopje prijslijst.
 

 Voorgestelde ontharingsspecialisten

MIRJAM STOOF cosmetisch instituut
Geverifieerd
Uw huid is u lief en bij ons in vertrouwde handen! Wij laten u weer stralen. Met een mooie, egale huid. Zodat u weer ...
Het Spaarne 45
8253 ES Dronten


De Meiborg - Huidverzorging
Geverifieerd
Welkom op de site van boerderij “De Meiborg” te Scheemda, waar huidverzorging en huidverbetering centraal...
Stationsstraat 86
9679 EG Scheemda


Aphrodite's Thermen
Geverifieerd
In ons Beauty-center werken wij met een gespecialiseerd team van schoonheidspecialisten dat, naar keuze, diverse kort...
Oude Dronterweg 3
8251 PL Dronten

Neem contact op


Adresgegevens

WorldMediTour
Cornelis Jansz Keghstraat 22
1502VT Zaandam